(recept
si oblíbilo 30 návštěvníků)
Listový tvarohový závin s ovocem :)
Potřebné ingredience
1 listové těsto 2 tvarohy 1 pudink vanil. 2 cukr vanil. 5 lžic cukr 4 vejce ovoce..borůvky nebo jiné,džem jahoda
Postup přípravy
List.těsto rozdělíme na dva díly.( dva kusy závinu)
Vyválíme plát,potřeme vajíčkem navršíme tvaroh ,džem,ovoce a zabalíme.Dáme na pečící papír potřeme vajíčkem...
Množství vystačí na 2 záviny.
Tvaroh.náplň: 2 tvarohy,3 vejce,2vanil.cukry,5 lžic cukr krupice 1 vanil.pudink(prášek)
Vše smícháme dohromady...kdo má rád sladší přisladí nebo naopak :)
Vyválíme plát,potřeme vajíčkem navršíme tvaroh ,džem,ovoce a zabalíme.Dáme na pečící papír potřeme vajíčkem...
Množství vystačí na 2 záviny.
Tvaroh.náplň: 2 tvarohy,3 vejce,2vanil.cukry,5 lžic cukr krupice 1 vanil.pudink(prášek)
Vše smícháme dohromady...kdo má rád sladší přisladí nebo naopak :)
Co potřebujeme :)
Do mísy dáme 2 tvarohy,3 vejce,2 cukr vanil.,5 lžic cukr krystal,1 vanil.pudink(prášek).
Vyválíme plát,potřeme vajíčkem
Navršíme tvaroh.směsí,džemem
............................přidáme borůvky nebo něco jiného (mandarinky,broskve,meruňky)...dle chuti
Zabalíme-
Zabalíme,dáme na peč.papír a pečeme 45min. při teplotě 150st.
Po upečení posypeme mouč.cukrem a krájíme až po vychladnutí ( cca 2h nejlépe)
Ovoce lze obměňovat dle chuti...nejlépe bez štávy,dobře odkapané!!!
DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
danuscha
(upraveno)
20. 4. 2010, 8:42
Gábi, díky za recept závin jsem vyzkoušela a je úžasný určitě jej budu dělat častěji
gabca30kk
(upraveno)
24. 4. 2010, 13:43
@danuscha
děkuji za chválu dává i višně a jiné ovoce které je dle sezony při ruce a chuti
cherrycake
(upraveno)
18. 1. 2010, 15:13
gabca30kk
(upraveno)
18. 1. 2010, 15:27
@cherrycake
děkujeme
darinka30
(upraveno)
17. 1. 2010, 20:54
gabca30kk
(upraveno)
18. 1. 2010, 15:27
@darinka30
Děkujeme
krišon
(upraveno)
17. 1. 2010, 19:52
Dělala jsem dnes, jeden se švestkama a jeden s meruňkama a třetí klasika jablka a jsou pryč
gabca30kk
(upraveno)
17. 1. 2010, 20:07
@krišon
hlavně že chutnají Gabča s Honzíkem
marbrix
(upraveno)
17. 1. 2010, 19:40
Vypadá velmi lákavě
gabca30kk
(upraveno)
17. 1. 2010, 20:09
@marbrix
Děkujeme a ta chuť Dělám je něco přez 2 roky a pořád jsou žádané Gabča s